شنبه 10 مرداد 1405 - Sat 01 Aug 2026
  • قیمت نقره امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵

  • وحشی‌گری صهیونیست‌ها در غزه در میان آتش‌بس‌

  • ۳ حادثه ترافیکی در نجف ۵۶ ایرانی را مجروح کرد

  • جزئیات حادثه انفجار در کمربندی اسلام‌آباد غرب

  • همتی ترمز سود دلاری یک بانک دولتی را کشید

  • حاشیه‌های تمام‌نشدنی نادره رضایی!+عکس

  • معرفی مدیرعامل بعدی استقلال

  • آتش‌سوزی مهیب در اربیل عراق / فیلم

  • کف‌گیر پنتاگون و ته‌دیگ زرادخانه‌ی آمریکا+ عکس و فیلم

  • ترامپ :ایرانیها سرسخت هستند

  • جنگ را پیروز شده‌ایم ولی باید پیروزی را تثبیت و ثبت کنیم/ شرط ایران قوی وحدت حول محور ولایت است+فیلم

  • اعتراف خوک زرد که ایرانی‌ها اهل تسلیم نیستن…

  • هرکس خود را سپر آمریکا کند در آتش جنگ می‌سوزد

  • تهدیدهای تازه آمریکا تا تحولات باب‌المندب + فیلم و عکس

  • خشکسالی بی‌سابقه اروپا رازهای مدفون تاریخ را آشکار کرد / فیلم

  • نقل انتقالات سرخ پوشان /حضور مدافع پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام +عکس

  • قیمت دینار عراق امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • پست خداحافظی میلاد محمدی از پرسپولیس

  • واکنش ارتش کویت به ورود پهپادهای متخاصم

  • قیمت دلار امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 319309
    تاریخ انتشار: 18/آبان/1401 - 19:56

    کی روش: از همه به دلیل غیبتم عذرخواهی می کنم/ تیم ملی در سطحی که همه انتظار دارند، خواهد جنگید

    سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: از همه شما عزیزان به دلیل غیبت در این مراسم زیبا در این شرایط عذرخواهی می کنم.

    کی روش: از همه به دلیل غیبتم عذرخواهی می کنم/ تیم ملی در سطحی که همه انتظار دارند، خواهد جنگید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  فارس، کارلوس کی روش در حاشیه مراسم رونمایی از پیراهن تیم ملی  در تماس تصویری با محل برگزاری مراسم اظهار داشت: از همه شما عزیزان به دلیل غیبت در این مراسم زیبا در این شرایط عذرخواهی می‌کنم. به همه مربیان بازیکنان فوتبال ایران به دلیل سومین صعود پیاپی به جام جهانی را تبریک عرض می‌کنم.

    سرمربی تیم ملی ایران گفت: مطمئنا این یک دست آورد بسیار بزرگی برای فوتبال ایران است و من هم بسیار خرسند هستم که در این مسیر جام جهانی قطر در ایران هستم و از همه مهم‌تر خیلی خوشحالم که یک جام جهانی دیگر با تیم ملی ایران در این رقابت بزرگ دنیای فوتبال حضور دارم.

    وی افزود: ایمان دارم تمام بازیکنام و کادر من و تمام کسانی که ما را در این مسیر همراه ما هستند، برای کسب بهترین نتیجه و کسب افتخار و غرور و شادی فوتبال در کنار هم خواهیم جنگید. آرزوی ما این است که برای هواداران فوتبال ایران شادی را به ارمغان بیاوریم. با توجه به رفتاری که از بازیکنان دیده‌ام آنها به این هدف خواهند رسید.

    کی روش در ادامه گفت: من از همه کسانی که ما را در این راه همراهی و حمایت می‌کنند تشکر می کنم. این حمایت ها باعث افتخار است. ما در سطحی که همه انتظار دارند فوتبال بازی خواهیم کرد و خواهیم جنگید. حامیان ما هم از این عملکرد ما مفتخر خواهند بود. اگر اجازه بدهید باز هم می‌خواهم از این که بار دیگر  در جام جهانی هدایت تیم ملی را به من دادید تشکر کنم.  از این فرصت استفاده می کنم از همه کسانی که در مراسم امشب حضور داشتند تشکر کنم. به امید دیدار.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما